Délices à la française
Easy to make, incredibly versatile in use.
Fillings, toppings and decorations can be created in no time at all with the baking and frost-resistant cream. With a natural vanilla flavour or in any other flavour by simply adding other ingredients and flavourings, e.g. in a crème brûlée.
Fillings, toppings and decorations can be created in no time at all with the baking and frost-resistant cream. With a natural vanilla flavour or in any other flavour by simply adding other ingredients and flavourings, e.g. in a crème brûlée.
Berg Bergina Exquisit
Confectioner´s cream for a variety of tempting culinary delights
Verkehrsbezeichnung:
Kaltcreme
Anwendung:
Trockenmischung für Kaltcreme, back-und froststabil, geeignet für alle Arten von Füllungen und Desserts
Grundrezept:
⋅ 1000 g Wasser
⋅ 350 – 400 g Berg Kaltcreme Exquisit ohne Fettpulver
Beide Zutaten 1-2 Minuten glattrühren. Nach kurzer Quellzeit verarbeiten
Zutaten:
Zucker, modifizierte Kartoffelstärke, Vollmilchpulver, Magermilchpulver, Verdickungsmittel Natriumalginat, Dextrose, Aroma, färbender Kurkumaextrakt, färbender Paprikaextrakt
PRODUCT OVERVIEW
Délices à la française
CONTACT FORM