Délices à la française
Authentic and according to original French recipe.
A generous volume, high proportion of crust, large-pored crumb and an intense, aromatic taste: These are the typical characteristics of a perfect French baguette, and this baking mix guarantees success even with conventional processing.
A generous volume, high proportion of crust, large-pored crumb and an intense, aromatic taste: These are the typical characteristics of a perfect French baguette, and this baking mix guarantees success even with conventional processing.
J. Baguette Universal 25 %
Premium baking mix for real French baguette
Verkehrsbezeichnung:
Backmittel für Baguette
Anwendung:
Backmittel für Baguette
Grundrezept:
⋅ 750 g Weizenmehl
⋅ 250 g J. Baguette Universal 25 %
⋅ 620 g Wasser
⋅ 25 g Hefe
Knetzeit: betriebsüblich
Teigtemperatur: betriebsüblich
Teigruhe: betriebsüblich
Aufarbeitung: betriebsüblich
Zutaten:
Weizenmehl, Speisesalz, Kartoffelflocken, Malzmehl (Gerste, Weizen), Dextrose, getrockneter Weizensauerteig, Mehlbehandlungsmittel Ascorbinsäure, Enzyme (enthält Weizen)
PRODUCT OVERVIEW
Délices à la française
CONTACT FORM