Délices à la française

Authentic and according to original French recipe.

A generous volume, high proportion of crust, large-pored crumb and an intense, aromatic taste: These are the typical characteristics of a perfect French baguette, and this baking mix guarantees success even with conventional processing.

A generous volume, high proportion of crust, large-pored crumb and an intense, aromatic taste: These are the typical characteristics of a perfect French baguette, and this baking mix guarantees success even with conventional processing.

J. Baguette Universal 25 %

Premium baking mix for real French baguette

Verkehrsbezeichnung:
Backmittel für Baguette

Anwendung:
Backmittel für Baguette

Grundrezept:
⋅ 750 g Weizenmehl
⋅ 250 g J. Baguette Universal 25 %
⋅ 620 g Wasser
⋅ 25 g Hefe

Knetzeit: betriebsüblich
Teigtemperatur: betriebsüblich
Teigruhe: betriebsüblich
Aufarbeitung: betriebsüblich

Zutaten:
Weizenmehl, Speisesalz, Kartoffelflocken, Malzmehl (Gerste, Weizen), Dextrose, getrockneter Weizensauerteig, Mehlbehandlungsmittel Ascorbinsäure, Enzyme (enthält Weizen)

Lagerung: kühl, dunkel und trocken

Haltbarkeit: 12 Monate ab Herstellung

Verpackung: 25 kg Papiersack

Palettierung: 750 kg

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Délices à la française

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